Laddercompetitie: wat moet je doen om je aan te melden, en daarna?

  • Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: atctennisladder@gmail.com Vermeld hierin je naambondsnummer (te vinden op je KNLTB-ledenpas), telefoonnummeremail-adres en geboortedatum. Je wordt dan ingeschreven door de toernooileiding en je krijgt een mail met inloggegevens, wachtwoord en verdere instructies (o.a. om iemand uit te dagen en de eindstand van de wedstrijd te vermelden). Wanneer je je opgeeft, geef je ook toestemming voor intern gebruik van je mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. 
  • We hebben een abonnement genomen op de site tennisladder.eu. Nadat je je hebt opgegeven, krijg je van ons een verzoek om € 7,50 te betalen. Met dit geld kan ATC de abonnementskosten van de site tennisladder.eu bekostigen. 
  • Vergeet niet om zelf een baan te reserveren nadat je iemand hebt uitgedaagd via het digitale afhangsysteem van ATC.
  • De wedstrijden duren precies één uur, en de games worden doorgeteld (géén sets dus).
  • De toernooileiding behoudt zich het recht voor om de ranking in de ladder te wijzigen als daar een goede reden voor is.

Deze enkel-laddercompetitie loopt door tot zaterdag 29 augustus 2020. We zullen dan een aantal prijswinnaars aanwijzen. Daarna beginnen op 30 augustus hopelijk gewoon de clubkampioenschappen dubbelspel. Geef je zo snel mogelijk op. Dan kunnen we zo snel mogelijk van start gaan! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: atctennisladder@gmail.com of neem telefonisch contact op met ons:

06-53531363( Udo) of 06-14124137 (Hanneke).  Hartelijke groet, Udo & Hanneke

© Carel Jansen 2022