Regels voor het tennissen bij ATC vanaf 20 mei

Hallo ATC-ers,

Er is weer goed nieuws! Op 20 mei is duidelijk geworden dat er weer door iedere leeftijdsgroep gedubbeld mag worden,maar wel nog onder bepaalde voorwaarden .

Wat zijn die voorwaarden? Het zijn er vijf.

1. ' Vrij' komen tennissen mag voorlopig nog NIET.

Zie onder 4 en 5.

2. Ben je verkouden, dan blijf je thuis!

3.  Het clubhuis/de kantine blijft voorlopig nog dicht

--> Je kunt dus NIET naar de wc, water tappen of de verlichting aandoen. Je kunt ook geen tennisballen van de vereniging gebruiken.

4. Bij de jeugdtennissers (t/m 12 én 13 t/m 18) is begeleiding nog steeds verplicht.

--> ATTENTIE voor de ouders van kinderen t/m 12 jaar:

• Er zijn buiten de lesuren wekelijks 2 uurtjes vrij tennissen voor kinderen t/m 12 jaar: op de woensdagmiddag 15-16 uur, op de vrijdagmiddag 15-16 uur.
  • Wie zijn/haar kind(eren) dan wil laten tennissen, dient met andere ouders af te spreken wie op het terrein blijft (max. 2 ouders) om de kinderen te begeleiden
  • Zonder begeleiding mag er niet getennist worden.

--> ATTENTIE voor de ouders van 13 t/m 18-jarigen:

• Als jouw kind(eren) buiten de lesuren wil(len) tennissen, kan dat alleen als je ervoor zorgt dat er begeleiding is. Dat wil zeggen: je kunt zelf de begeleider zijn, of je spreekt met een van de andere ouders af dat hij/zij de begeleiding op zich neemt;
  • De kinderen moeten een time-slot reserveren: zie onder 5!

5. Tennissers vanaf 13 jaar (oudere jeugd en senioren) houden anderhalve meter afstand van elkaar:

•  Voorlopig werken we met time-slots van een uur, die je moet reserveren. Onze trainer Stan heeft een digitaal afhangsysteem gemaakt dat wij gratis mogen gebruiken. Dit systeem is sinds woensdag 20 mei beschikbaar. Voor de weblink waarmee je moet reserveren, klik hier. Voor de handleiding, klik hier.
  • De mogelijkheid om via de ATC-app te reserveren is per 20 mei vervallen.

TENSLOTTE:

Sinds 11 mei wordt er ook weer getraind.

• Voor de lessen geldt eveneens: bij verkoudheid kom je niet, en: houd onderling anderhalve meter afstand.