Handschoenencompetitie 2017-2018

Bericht van Heleen Triemstra (heleentriemstra@home.nl; 06-24492984)

Hallo tennisliefhebbers van ATC en TC Oldehove,

• De najaarscompetitie van de KNLTB is weer afgerond, de temperatuur daalt, de herfststormen moeten we trotseren, de handschoenen en mutsen mogen zo langzamerhand weer tevoorschijn gehaald worden, kortom; tijd voor de Handschoenencompetitie 2017-2018!
  • We starten na de Sinterklaasfestiviteiten op vrijdagavond 8 december 2017Tot 30 maart 2018 kan er maar liefst 17 vrijdagavonden in een gezellige competitieve sfeer getennist worden op onze banen van ATC mits het weer het uiteraard toelaat.
  • De deelnemers van de afgelopen jaren weten wat de Handschoenencompetitie inhoudt, voor de nieuwelingen licht ik het idee hieronder kort toe.
  • Heb je zin om af en toe in de wintermaanden tot eind maart 2018 in een gezellige sfeer een paar dubbelwedstrijden te tennissen op de vrijdagavonden, meld je dan aan.
  • De wedstrijdleiding van de avond (rouleert per avond) zal zorgdragen dat iedereen een paar leuke dubbelwedstrijden in verschillende samenstellingen (doorgaans 4x een half uur per avond) kan spelen.
  • Laat uiterlijk 26 november a.s. weten of je het leuk vindt om een aantal keren op de vrijdagavonden in de komende maanden te tennissen (dubbelen), Vermeld tevens je mobiele telefoonnummer en laat weten op welke vrijdagavonden je niet kunt spelen. Voor de goede orde: je speelt sowieso niet elke vrijdagavond!
  • Je kunt tevens aangeven of je af en toe wilt spelen of regelmatig wilt spelen. Het aantal keren dat je kunt spelen is afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen. Per avond worden 12 personen ingedeeld.
  • Stuur je aanmelding naar heleentriemstra@home.nl.
  • Vervolgens zal ik een speelschema samenstellen voor de vrijdagavonden tot en met 30 maart 2018 en dit in het eerste weekend van december a.s. communiceren zodat we vanaf vrijdagavond 8 december 2017 van start kunnen gaan met de Handschoenencompetitie 2017-2018!

Ik kijk uit naar de aanmeldingen en naar een gezellige Handschoenencompetitie!

Sportieve groet,

Heleen Triemstra